Spelarlicens fr.om 15 år

Om Spelarlicensen
Enligt Svenska Fotbollförbundets tävlingsbestämmelser måste alla spelare ha licens från och med det år man fyller 15 år för att få spela tävlingsmatcher. Första gången spelaren ska ha licens måste spelaren och spelarens vårdnadshavare skriva under ett intyg som ger föreningen rätt att ansöka om licens för spelaren.

Spelaren får bara spela matcher i den förening som spelaren har licens för. Om spelaren vill byta till en annan förening måste spelaren och båda föreningarna skriva på en övergångshandling som skickas till Svenska Fotbollförbundet.

Alla spelare som har licens är automatiskt försäkrade i Folksam. Försäkringen gäller vid skador som inträffar under träning, match och under resor till och från fotbollsplanen. Information om försäkringsvillkoren finns hos föreningen.

Spelarlicens (pdf)

Ifylld och undertecknad spelarlicens lämnas till kansliet för registrering.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:57

Storängsgatan 2A