Närvaroredovisning - Villastadens IF - Fotboll - IdrottOnline Klubb

Närvaroredovisning

Lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) utgör tillsammans med medlemsavgiften grunden för föreningens ekonomi.

LOK-stöd utgår för antalet sammankomster och deltagartillfällen. Det är därför en viktig uppgift för dig som ledare att notera närvaron vid lagets träningar, matcher och övriga sammankomster.

Närvarokort:

Närvarokort (pdf)

Närvarokort (Excel)

Alla föreningar som närvaroregistrerar i IdrottOnline kan välja att registrera aktiviteter via mobiltelefon genom vår IdrottOnline-app.

IdrottOnline-appen finns för Android, iPhone och Windows. Du som lagledare eller gruppadministratör kan via appen se din förenings samtliga LOK-stödsaktiviteter, skapa nya aktiviteter samt koppla både befintliga och nya medlemmar till olika aktiviteter.

Vid varje enskilt träningstillfälle är det enkelt att markera vilka medlemmar som deltagit eller inte.  Allt du gör i appen uppdateras automatiskt direkt därefter i IdrottOnline.

Manual för IdrottOnline-appen (IdrottOnline)

Uppdaterad: 21 AUG 2017 08:23

Storängsgatan 2A