VIF-nytt

2018-11-11 20:29
Höstnyheter...
  • Uppdaterad: 2018-11-11 20:29

Interimsstyrelse. Efter ett omfattande arbete under sommaren har en interimsstyrelse bildats med uppgift att verka fram tills att en ordinarie styrelse väljs vid kommande årsmöte i början av 2019. Dess medlemmar är: Kjell Andersson, Per Lennström, Jan Andersson, Chatarina Pettersson, Alexander Karlsson samt Emil Gullberg.

Binglottoförsäljningen på Maxi är av vital betydelse för föreningens ekonomi. I dagsläget sköts den av endast två medlemmar och vi skulle gärna se att fler kunde hjälpa till med försäljningen ett par timmar i veckan. Kontakta gärna Kjell, tel 070-6556102.

VIF Herr inbjuder till öppen träning i Kristinehamns Arena söndagar kl 20 med start 11 november kl 20. Såväl gamla som nya spelare välkomna. Se info VIF´s hemsida.

Futsal i Djurgårdshallen i VIF´s regi med början 2018-11-16. Även här är såväl nya som gamla spelare välkomna.

Damernas inomhusträning startar söndag 11 november kl 20 i Arenan.

Claes Bengtsson har tackat nej till fortsättning som huvudtränare för damlaget.

Damlaget och Herrlaget är anmälda till Hallvärmländskan.