Hoppa till sidans innehåll

Bortaförlust mot Hallsberg

23 SEP 2018 14:17
2018-09-22 IFK Hallsberg - Villastadens IF 2-0 (0-0)
  • Skapad: 23 SEP 2018 14:17


Hallsberg ligger tillsammans med Örebro SK Söder på uppflyttningsplats och nafsas i hälarna av Hertzöga endast två poäng bakom. Närkelaget hade därför tonvis av motivation inför matchen som påverkades kraftigt av den hårda blåsten på Allévallen.


VIF stod emot bra i den första halvleken som slutade mållös trots att hemmalaget hade det mesta av initiativet. Den kraftiga sidvinden såg till att passningsspelet blev lidande för båda lagen.
Det såg länge ut som om VIF med ett mycket bra försvarsspel skulle få med sig en poäng hem, men efter en halvtimma fick Hallsberg till slut utdelning på sina anfall. Bollen studsade oturligt till en fristående Stina Gävbo som inte gjorde något misstag.. Fem minuter senare punkterade hemmalaget matchen med ett andra mål efter en kanonräddning av Emma Pettersson, den påföljande returen kunde dock Arijana Cesko sätta i mål.


Starkt jobbat av VIF-tjejerna som, trots att man egentligen inte har så mycket att spela för då kontraktet är klart, inte bara lägger sig platt utan kämpar om poängen samtidigt som man möter ett lag som har allt att spela för. Lagmoral kallas det.


Nästa match kan bli intressant. VIF möter hittills obesegrade Örebro SK Söder på hemmaplan den 29 sept. Vore kul med en skräll som avslutning på säsongen.


I övrigt krossade Hertzöga Skyllberg med 8-0 och Ornäs förlorade hemma mot Säffle med 1-3.
(Bilden från vårsäsongens hemmamöte mot IFK Hallsberg)

Skribent: Mats Johansson
Epost: This is a mailto link

  

Gynna de partners

som gynnar VIF!

Logga sjöräddning

 

Lathund Idrottonline

 

 

 

SISU 

 

 

 

VIF på Facebook

 

 

 

 

 

250x360px

 

 

 

Kristinehamnsbostäder

 

 

 Värmlands Bil

 

 

 

Postadress:
Villastadens IF - Fotboll
Lotsvägen 2
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0706556102
E-post: This is a mailto link

Se all info