Bra första halvlek - slutade ändå med stora förlustsiffror

2018-08-16 09:48
0-8 hemma för herrlaget mot Västanvik
  • Uppdaterad: 2018-08-16 09:49

Västanvik inledde matchen med en stark press mot VIFs mål, skapade en rad hörnor, och tog också ledningen redan i den 8:e matchminuten. Därefter lyfte VIF upp spelet, höll i bollen riktigt bra och skapade också en del målchanser. Laget matchade Västanvik väl och ett oavgjort resultat efter den första halvleken hade inte varit helt orättvist. I halvlekens sista minut släppte tyvärr VIF fram Västanvik lite väl enkelt efter kortlinjen och 0-2 var ett faktum.

I den andra halvleken höjde Västanvik tempot och allteftersom orken tröt för VIF, och att man därmed gjorde en del enkla och onödiga misstag, kunde Västanvik med jämna mellanrum rinna igenom VIFs försvar och till slut vinna med hela 8-0. Trots de stora siffrorna kan man se att VIF jämfört med tidigare har förbättrat spelet och långa stunder, som i den första halvleken, spelar jämnt mot lag högre upp i serietabellen. Kan man eliminera en del enkla misstag och jobba på att orka en hel match kommer resultaten framöver säkerligen att förbättras.

Matchbilder http://eaglepix.jalbum.net/Bilder%20VIF%20herr%20A/2018-08-15%20VIF%20herr%20-%20Västanviks%20AIF/index.html

Skribent: Anders Pettersson