Storseger för VIF U

06 JUN 2018 20:33
2018-06-06 Villastadens IF U - Årjängs IF 10-0 (3-0)
  • Uppdaterad: 06 JUN 2018 21:11

En cirka 50-hövdad åskådarskara fick se ett piggt VIF fullständigt köra över sina västvärmländska gäster.

Josefin Karlsson inledde målskyttet i 6:e minuten efter ett fint snettbakåt-pass från Jennifer Lid Nilsson. 2-0 satte Wilma Stevensson efter fint förarbete av Valmire Hajdari. Jennifer rann sedan igenom på egen hand och utökade till 3-0 i tjugonde minuten vilket avlutade halvlekens målskörd.

Årjäng kämpade tappert i andra halvlek men var redan ett slaget lag mot VIF-tjejerna som nu kunde spela ut utan press. Under en tillstrasslad situation framför årjängsmålet kunde Sanne Göthe efter några minuter påpassligt lirka in 4-0. Därefter var det dags för Jennifer igen, 5-0. Valmire Hajdari som redan haft ett par fina lägen fick nu till det och satte iskallt 6-0  förbi en chanslös målvakt.

Matchens delikatess stod Jennifer Lid Nilsson för då hon på bästa Kurre Hamrin-maner balanserade sig fram på kortlinjen och tryckte in sitt hattrick och VIF´s 7:e mål. (Tjejer, googla på Kurre Hamrin!) I 63:e minuten var det dags för hårt arbetande Hanna Bolmenäs att skriva in sig i målprotokollet, 8-0. Valmire Hajdari utökade till 9-0 mot ett tröttkört årjängsförsvar och i 87:e minuten fick så Milena Grots äran att sätta punkt för målskyttet.

VIF visade upp ett riktigt piggt anfallsspel och ett gediget försvarsspel och målskörden kunde faktiskt ha blivit betydligt större.. Till gästernas försvar skall nämnas att ett par ordinarie spelare saknades vilket naturligtvis påverkade slagkraften. En jättebra match dock av hemmalaget där kämpaandan och spelglädjen lyste igenom.

Nästa match blir det derby mot IFK Ölme på Ölme IP den 13 juni .

Matchbilder: http://eaglepix.jalbum.net/VIF%20Dam%20U/2018-06-06%20%20VIF%20Dam%20U%20-%20Årjängs%20IF/index.html

(så var det det där med Kurre Hamrin... Kolla här: https://www.youtube.com/watch?v=cao207HCEvw     precis så gjorde Jennifer, eller hur?)