Uddamålsförlust för VIF´s herrar

2018-05-06 10:07
Slumpmål avgjorde för KB Karlskoga
  • Uppdaterad: 2018-05-06 10:08

VIF tog på lördagen emot KB Karlskoga i Sharpfyran, ett lag som förra säsongen spelade i division 3. Med tanke på VIFs inledning av seriespelet hade man kanske förväntat sig att KB Karlskoga skulle ta hem en relativt enkel seger, men så blev inte fallet. Det ska sägas ett det inte var en match som bjöd på någon högre fotbollspropaganda, men VIF stod emot bra och skapade speciellt i den första halvleken flera vassa målchanser som borde resulterat i något mål och därmed säkrat den första poängen i årets seriespel.

Som vanligt när ett lag inte har det rätta flytet var det istället KB Karlskoga som kunna vinna matchen med 1-0 efter en tilltrasslad situation framför VIFs mål. VIF försökte in i det sista att åstadkomma en kvittering, en uppgift som dock inte blev enklare av att laget fick avsluta matchen med hela tre spelare utvisade för att ha fått två gula kort, Positivt är dock att de spelare som kommit in i laget från fjolårets div 6 lag tar för sig alltmer i det högre tempot i division 4 vilket är nog så viktigt inför resten av säsongen.

VIF möter i nästa omgång Västanviks AIF på bortaplan och tvingas då klara sig utan flera avstängda spelare på grund av gula kort.

Matchbilder: http://eaglepix.jalbum.net/Bilder%20VIF%20herr%20A/2018-05-05%20VIF%20herr%20-%20KB%20Karlskoga/index.html

Skribent: Anders Pettersson

Storängsgatan 2A