VIF herr föll mot Säffle

2018-08-06 13:48
2018-08-04 Villastadens IF - Säffle FF 2 1-4 (1-1)
  • Uppdaterad: 2018-08-06 20:02

Nej, det blev tyvärr inga poäng för VIFs herrar i höstpremiären mot Säffle FF trots bra spel under första halvlek och ett fantastiskt fint mål signerat Douglas Andersson.

VIF startade matchen bra och den första halvleken var en av de bättre som laget gjort denna säsong. Man såg direkt att laget hade en bra inställning och att man ville gå för poäng. Det var ändå Säffle som i den 22:a minuten lite turligt kunde göra matchens första mål. VIF kom dock tillbaka och skapade en del målchanser och kvitteringen till 1-1 kom efter 35 minuter genom Douglas Andersson. Douglas avancerade på mittplan och när Säffles målvakt stod en bit ut från målområdet avlossade han ett skott från drygt 30 minuter som gick över målvakten och letade sig in i nätet. Förmodligen årets mål på Sannaheden! 1-1 stod sig halvleken ut.

I den andra halvleken tog Säffle tidigt över och efter ett par enkla baklängesmål i inledningen blev det tufft för VIF att komma tillbaka. Matchen slutade 1-4 efter ett straffmål av Säffle strax innan att pipan ljöd för full tid.

Skribent: Anders Pettersson