Många återbud sänkte VIF

25 JUN 2021 12:06
2021-06-24 Villastadens IF - IFK Kristinehamn U 1-7 (0-2)
  • Uppdaterad: 25 JUN 2021 12:06

Återbud och skador på mer än halva laget gjorde att VIF inte alls kunde göra sig själva rättvisa i det derby som många sett fram emot. Nu blev det istället platt fall med ett tempolöst oorganiserat spel där hemmalaget gav IFK matchen till skänks med ett otal felpassningar. VIF lyckades med mer tur än skicklighet hålla nere siffrorna i första halvlek men i andra orkade man inte stå emot och baklängesmålen trillade in med jämna mellanrum. Ett tröstmål signerat Ali Nazari blev enda utdelningen för dagen.

Det kämpades tappert på de flesta håll i hemmalaget men utan halva den från början tilltänkta laguppställningen blev det svårt att åstadkomma något som liknade motstånd. Så klart var det en del uppgivna gamnackar efter förlusten - men det är nu det ska visas vilka som har förmågan att knyta näven och komma igen.

Det får vi kanske se i nästa match mot tabelljumbon Filipstads FF 2 den 5:e juli på Kalhyttans IP.

IMGP4583.JPG

E-post: villastadensif@gmail...