Sur förlust för herrlaget

08 SEP 2020 06:34
2020-09-06 KB Karlskoga 2 - Villastadens IF 3-1 (0-1)
  • Skapad: 08 SEP 2020 06:34

Trots att laget förmodligen gjorde sin spelmässigt bästa match för säsongen blev det förlust för herrlaget i söndagens bortamatch mot KB Karlskoga 2.
Villastaden dominerade den första halvleken kraftigt och skapade målchans på målchans. Man tog också ledningen med 1-0 efter ca en halvtimmes efter ett kanonskott från Johannes Lahtinen som gjorde sin första match efter sin comeback i VIF. !-0 stod sig halvleken ut men ledningen borde rimligtvis ha varit 2-3 mål större.
Laget fortsatte att spela mycket bra under inledningen av den andra halvleken. Tyvärr ådrog man sig sedan en utvisning då Ali Nazari fick sitt andra gula kort. KB kunde därefter utnyttja luckorna i VIFs uppställning och tog över spelet mer och mer. Efter 3 snabba KB-mål slutade matchen med en 3-1 seger för hemmalaget KB.
Skribent: Anders Pettersspn